Tarieven Gevoelenzo

Coaching
85,-incl. BTW
Coaching Zwanger worden enzo
 • Prijs per 1 - 1,5 uur
 • Gratis kennismaking
 • Incl. verslagen en plan van aanpak
HypnoBirthing
295,-incl. BTW
HypnoBirthing Gevoelenzo
 • 5 lessen van 3 uur
 • Incl. lesmateriaal
 • Incl. boek HypnoBirthing, the Mongan Method
Luisterkind afstemming
75,-incl. BTW
Kinderwens afstemming Zwanger worden enzo
 • prijs per afstemming
 • Incl. verslag
 • Afstemming op jou of je kind
Babymassage met yoga
85,-incl. BTW
Babymassage Gevoelenzo
 • 5 lessen van 1 tot 1,5 uur
 • Incl. lesmateriaal
 • Incl. flesje zoete amandelolie

Vergoeding

Een verandering teweegbrengen bij jezelf kan veel waard zijn. Meer dan in geld is uit te drukken en geld zou geen reden moeten zijn om dit niet te doen.

Kun of wil je de kosten zelf niet betalen, ga dan eens kijken of je (een stuk) vergoed kunt krijgen. De HypnoBirthing cursus bij Gevoelenzo wordt door veel zorgverzekeraars deels vergoed uit de aanvullende verzekering. Coaching wordt niet door de zorgverzekeraar vergoedt, maar er zijn wel alternatieven die soms nog beter zijn omdat de zorgverzekeraar in veel gevallen slechts een klein gedeelte vergoedt uit de aanvullende verzekering of dat bij de basisverzekering je eigen risico wordt aangesproken en je dus alsnog zelf betaald. Kun je de kosten van Gevoelenzo niet betalen en is een vergoeding niet mogelijk, laat het me dan weten, dan bedenken we samen een oplossing. Je kunt de kosten van een individueel traject (coaching, therapie) op verschillende manieren geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen:

Via de werkgever

Veel bedrijven reserveren een opleidingsbudget per medewerker of een budget voor persoonlijke ontwikkeling. Meestal zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coaching traject. Bovendien wordt een coaching traject als veel effectiever ervaren. Schroom niet m je werkgever, leidinggevende of bij personeelszaken hiernaar te vragen. De ontwikkeling die je maakt door een coaching traject is niet alleen voordelig voor jou. Ook je werkgever zal profiteren van een werknemer die beter in zijn of haar vel zit en daardoor beter functioneert.

Als ondernemer via de belastingdienst

Coaching kun je als ondernemer opgeven als bedrijfskosten. De kosten zijn daardoor aftrekbaar van de belasting.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf (voor werknemers)

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om kosten van een coachtraject of therapie te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Als particulier via de belastingdienst

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

Via het UWV

Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiele middelen ten behoeve van je herstel en reintegratie. Je kunt met je UWV een Individuele Reintegratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

Kennismaken / vraag stellen

Heb je vragen, wil je overleggen of een gratis kennismakingsgesprek inplannen, neem dan gerust contact op via dit formulier. Je mag ook altijd even bellen, appen of mailen. Mijn telefoonnummer is  06 4750 2825 en email adres is chantal@gevoelenzo.nl. Coaching sessies geef ik in mijn praktijk in Oosterhout (Nijmegen-Noord). Het adres is Oude Groenestraat 6-176, 6678MB, Oosterhout.

  * Verplicht veld