Over Gevoelenzo

Met Gevoelenzo wil ik mensen helpen naar hun eigen gevoel te gaan. Dit doe ik door ze in contact te brengen met hun onbewuste, hun gevoel. Ik wil mensen, en in het bijzonder ouders en toekomstige ouders, leren bij zichzelf te komen of blijven en vanuit hun hart te leven. Zodat zij dit weer door kunnen geven aan hun kinderen. En zodat die kinderen misschien wel voor een betere wereld kunnen zorgen, gevuld met liefde en verbondenheid.

 

Het luisteren naar je onbewuste en gevoel loopt als een rode draad door alles heen wat ik doe. Zowel in de coaching als in de cursussen die ik geef.

Waar

Ik heb een praktijkruimte in Oosterhout, aan de rand van Nijmegen-Noord. Cursussen en workshops geef ik in Nijmegen-West bij Sarvata. In overleg kan af en toe ook een privé cursus bij jou thuis gegeven worden.

Voor wie

Gevoelenzo is er voor iedereen, al ben ik gespecialiseerd in (toekomstige) ouders. Ouders die aan zichzelf werken, doen hun kinderen daar een heel groot plezier mee. Kinderen nemen zoveel van hun ouders over. Bijvoorbeeld angsten, gedragingen, hoe je omgaat met problemen, etc. Dit begint al vóór de geboorte. Als je jouw bagage uit het heden of verleden een plek hebt kunnen geven, geef je je kind veel meer de kans om helemaal zichzelf te zijn. En bij de geboorte zorgen ontspannen ouders die hun gevoel kunnen volgen, voor een ontspannen baby.

Ook werk ik veel met mensen met een nog onvervulde kinderwens. Als Fertiliteitscoach geef ik specifiek handvaten om de vruchtbaarheid te vergroten. Daarnaast is het waardevol om ook met het emotionele en onbewuste stuk te werken. Niet alleen om de kans op een kindje te vergroten, maar ook om hierdoor zelf in dit proces te groeien en meer bij jezelf te komen. Zodat je dit straks ook weer door kunt geven aan je kindje.

Chantal Bruijsten

Wie ben ik?

Ik ben Chantal Bruijsten. Ik ben onder andere opgeleid als Polyenergetisch coach en therapeut (tegenwoordig heet het Multi Disciplinair coach en therapeut). Een vrije vertaling hiervan is alternatief psychotherapeut die gebruik maakt van verschillende methoden uit de reguliere en alternatieve psychologie. Daarnaast ben ik MatriXcoach, ben ik gecertificeerd om cursussen HypnoBirthing® te mogen geven, ben ik door Rika Lucac opgeleid tot Fit For Fertility yoga coach en heb ik de opleiding tot docent babymassage met yoga bij de Weideblik gevolgd. Naast deze opleidingen, heb ik bijscholingen gevolgd op het gebied van energiewerk, mindfulness, ademen, werken met kinderen, innerlijk kind werk en famillie opstellingen.

Ik ben moeder van twee geweldige dochters en een zoon. Onze oudste dochter hebben wij mogen adopteren. Een prachtig proces dat mijn man en ik echt samen hebben doorlopen en wat mij onder andere geïnspireerd heeft om familieopstellingen te gebruiken. Onze tweede dochter heb ik mogen baren. Zwanger zijn is toch iets meer van de vrouw dan van de man, maar de cursus HypnoBirthing® die wij samen gevolgd hebben voor de bevalling van onze dochter, heeft ervoor gezorgd dat de geboorte echt iets van ons samen werd: Een prachtige, ontspannen gebeurtenis die ons als gezin nog meer verenigd heeft. De komst van onze tweede dochter heeft mij geïnspireerd om ook de opleiding tot HypnoBirthing® Practitioner te gaan volgen. Het voorkomen van problemen is immers nog veel beter dan genezen!

De lange weg naar mijn oudste twee kinderen heeft gemaakt dat ik mijn kennis en ervaring door wil geven in de cursus Fertiliteitsboost en als coach regelmatig met mensen werk met een onvervulde kinderwens. De komst van onze zoon van wie ik al jaren het gevoel had dat hij in de energie bij ons was, heeft mij geïnspireerd om ook luisterkindwerker te worden. Zodat ik niet alleen de (toekomstige) ouders kan helpen, maar ook de kinderen.

Voordat ik met Gevoelenzo begon, heb ik Sociale Wetenschappen gestudeerd en verschillende banen gehad in het bedrijfsleven. Ook hebben ik en mijn man een tijdje in de Dominicaanse Republiek gewoond waar we een hotel hebben gebouwd. Dat was allemaal erg leuk, maar ik ben blij dat ik erachter ben gekomen waar mijn hart echt ligt: mensen helpen zich te ontwikkelen, coachen, en het geven van workshops en cursussen. Ik vind het fantastisch om samen met mensen veranderingen teweeg te brengen. Soms geleidelijk, soms razendsnel. Niet alleen maar praten, maar ook dingen aanpakken.

Het volgen van mijn gevoel is een proces wat bij mij al jaren een rol speelt. In het verleden was mijn verstand het belangrijkste. Maar ik merk dat hoe dichter ik bij mijn gevoel kom, hoe meer ik mezelf ben, hoe makkelijker ik beslissingen kan nemen en doelen kan bereiken en hoe eenvoudiger problemen overkomen worden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Gevoelenzo, kijk dan verder op deze website of stuur een mailtje naar chantal@gevoelenzo.nl of vul het contactformulier in. Wil je graag telefonisch wat vragen stellen of mij spreken? Vermeld dan je telefoonnummer en wanneer je bereikbaar bent, dan bel ik je binnen een paar dagen terug. Je mag natuurlijk ook zelf bellen of een appje sturen. Wij zijn sinds kort naar Spanje verhuisd waardoor ik alleen nog online of hier op locatie coaching sessies of lessen geef. Mijn telefoonnummer is +34 641 917 871