Luisterkindwerker

Reacties

Op deze pagina vind je ingezonden reacties van mensen over hun ervaring met mij als Luisterkindwerker. Ook een reactie delen? Scroll dan naar beneden.

C (volwassene)

Rated 5 out of 5
7 december 2015

Wauwie!!!! Ik moet er van huilen, wat gaaf dit!!

C (volwassene)

I. (volwassene)

Rated 5 out of 5
14 november 2015

Ik heb het zojuist gelezen en ben het nog aan het verwerken, er staat veel in. Ik vind het heel herkenbaar, zoals mijn lagere plaatsing tov anderen en ook het groter voor (moeten) doen. De bescheidenheid is ook heel herkenbaar. De manier waarop ik, in hetgeen jij gezien hebt, er mee om ga (meerdere gezichten, omslaan van heel lage positie naar heel groot en het opspringen, en ook die bal flink wegwerpen) herken ik wel. Zo ben ik van binnen inderdaad, maar laat ik niet graag aan de buitenwereld zien (uit angst voor kritiek, of dat iemand me er op aan spreekt, niet zeker van mezelf). Alleen mijn man zal dit wellicht wel kunnen herkennen. Hij zegt me vaker dat ik als een blad aan een boom kan omslaan. Ik noem het flexibel : ), maar het werkt vaak averechts voor me.
Ik kan absoluut wat met de antwoorden zoals je die beschreven hebt. En ik (her)ken eigenlijk deze antwoorden als ik ze zo lees. Ik had eigenlijk niet echt gedacht dat ik het ook echt zo mag vinden. Bijvoorbeeld voor wat betreft werk en gezin. En wat verrassend dat de weg náar werk ook een onderdeel kan zijn waar je van kunt genieten. Ik zou graag dat zekere gevoel van rechtop lopend over die weg willen voelen, want dat voelt momenteel helemaal niet zo. Echter is die kracht er wel geweest.
Ik ben inderdaad bezig met meer verbinding met mezelf te maken. Ik hoop daarbij krachtig te worden, want ook dit voelt nu eerder onstabiel en onzeker in plaats van krachtig en stabiel. Ik ben wel nieuwsgierig naar het stukje waar ik richting mijn man loop. Ik ben benieuwd of de verbinding er is en of we bereid zijn om die verbinding te maken en of we die kunnen maken. Er zijn inderdaad ook verwijten naar elkaar.
… Ik kan nog heel veel schrijven…, maar ik laat het allemaal nog maar eens op me inwerken. Het is ontzettend mooi wat je voor me hebt gedaan! Deze afstemming is heel waardevol voor me. Ik kan er wijsheid en kracht uitputten. Ik ben je hier heel erg dankbaar voor.
Dat is mijn ‘thuis’
(en zeg maar bij iedereen waar ik op mijn gemak ben).
(en ik had vroeger trouwens ook écht twee staartjes en ik duimde!)
Wat onwijs bijzonder dit zeg. Ik vind het heel fijn om je mail te ontvangen en de afstemming te lezen. Wat bijzonder!

I. (volwassene)

Deel je ervaring