Kinderwens afstemming

Luisterkind methode

Het helpen van mensen naar hun gevoel te luisteren, doe ik niet alleen als coach of door het geven van cursussen. Ik ben ook Luisterkindwerker, wat voor mij een prachtige aanvulling is om ook kinderen en baby’s, zelfs ongeboren kindjes, te kunnen helpen.

Contact maken op zielsniveau

Door mijn ervaringen als coach en therapeut en met familieopstellingen, weet ik dat alles en iedereen met elkaar in contact staat. Eigenlijk niks nieuws, dit is zelfs wetenschappelijk al bewezen. Ook geloof ik dat we naast onze hersenen en ons lichaam, ook een ziel hebben, een soort van aloverkoepelende ik. Als Luisterkindwerker maak ik op afstand contact met de ziel van een persoon. Tijdens dit contact kijken we samen wat voor eventuele struikelblokken er zijn, wat hiermee gedaan kan worden, welke handvaten eventuele ouders gegeven kunnen worden en wat er ter plekke geheeld mag worden.

Afstemming

Alles wat er tijdens dit contact gebeurd, schrijf ik op in een afstemming. Dit kan voor ouders heel verhelderend werken als het over hun kinderen gaat, maar ook als volwassene kan het enorm boeiend zijn te lezen wat jouw ziel je te vertellen heeft. Als aanvrager(s), en dit kan de persoon zelf zijn als hij of zij ouder dan 10 jaar is of de ouders of wettelijke voogden, kun je vooraf vragen stellen en tijdens de afstemming neem ik deze mee. Vaak worden deze ook beantwoord, al bepaald het kind of de persoon uiteindelijk in de afstemming zelf wat er gezegd wordt.

Voordeel voor kinderen

Het grote voordeel voor kinderen is dat met de Luisterkindmethode, het kind niet belast wordt. Het kind merkt er in de meeste gevallen zelfs niks van en hoeft niet naar mij toe te komen. En bij baby’s of kinderen geeft een afstemming de ouder(s) veel inzicht.

Problemen

Een afstemming kun je altijd laten doen. Hier hoef je niet eens een probleem voor te hebben. Extra inzicht of persoonlijke groei kan al fijn zijn, zowel voor jou als voor je kind. Om toch een idee te geven met wat voor vragen of redenen je bijvoorbeeld een Luisterkindafstemming kunt aanvragen, hier wat voorbeelden:

 • Mijn baby huilt veel
 • Mijn kind plast vaak in bed
 • Mijn kind slaapt slecht
 • Hoe kan ik meer rust in mijn lijf krijgen?
 • Hoe kunnen wij als ouders ons hoog gevoelige kind beter begeleiden?
 • Het lijkt wel alsof er een vervelende sfeer in huis hangt
 • Ik wil graag meer weten over ons nog ongeboren kindje
 • Ik wil weten of er een reden is waarom ik nog steeds niet zwanger ben
 • Mijn kind heeft woedeaanvallen
 • Ik ervaar veel strijd met mijn kind
 • etc. etc. etc.

Het wil overigens niet zeggen dat alles maar gelijk opgelost is na een afstemming. Met sommige struikelblokken kan ik gelijk in de afstemming wat doen, maar vaak worden ook handvaten gegeven waarmee je zelf (voor jezelf of als ouder) naderhand aan de slag mag gaan.

Lees via de onderstaande knop ervaringen van mensen die een Luisterkindafstemming bij mij hebben laten maken. Wil je graag je eigen ervaring delen met anderen? Dat is ook mogelijk en eventueel anoniem.

Vragen of afstemming aanvragen

Heb je vragen over het laten maken van een afstemming, twijfel je of wil je een afstemming aanvragen, neem dan gerust contact op via dit formulier, of stuur een e-mail, what’s app berichtje of telefonisch. Mijn e-mail adres is chantal@gevoelenzo.nl en telefoonnummer is 06 4750 2825.

Kosten

De kosten van een Luisterkindafstemming zijn € 75 per afstemming. Nadat ik de afstemming heb gedaan, krijg je het verslag hiervan opgestuurd via de mail.

  * Verplicht veld