HypnoBirthing Nederland & België

Organisatie
1K

Informatie over vol Vertrouwen Relaxed bevallen met HypnoBirthing the Mongan Method. Over zwangerschap, geboorte, (borst)voeding en ouderschapskeuzes! Op weg naar meer kalmte, rust en vertrouwen tijdens zwangerschap en geboorte. Zoals de natuur bedoelt.

HypnoBirthing Nederland & België

2 days 21 hours ago

We zijn heel druk met de voorbereidingen voor onze stand 08.P505. Ook op donderdag tref je daar Nelleke van Dulken. Zij is heel veelzijdig en is naast HypnoBirthing docent ook yoga instructeur, geeft allerlei verschillende massages en doet aan mama blessing, Rebozo sluiting en Belly binding....

HypnoBirthing Nederland & België

3 days 19 hours ago

In dit filmpje wordt de kracht van het gebruiken van je adem heel mooi uitgelegd ten opzichte van het 'old school' persen.

Wil je meer uitleg hierover, kom dan langs bij onze stand op de 9 maanden beurs!

HypnoBirthing Nederland & België

3 days 21 hours ago

In onze stand op de 9 maandenbeurs 08.P505 kom je op donderdag ook HypnoBirthing docent Mirjam vd Biggelaar tegen! Deze moeder van 3 heeft zelf ook Hypnobirthing ervaring, dus kan je zeker het verschil uitleggen met andere cursussen....

HypnoBirthing Nederland & België

4 days 18 hours ago

Je kunt Chitra Natarajan in onze stand op de 9 maandenbeurs tegenkomen! Daar staat ze op woensdag de 26e, in stand 08.P505.
Ze is HypnoBirthing docent, maar ook HypnoMothering babymassage instructeur en gespecialiseerd in HypnoFertiliteit!

You can meet Chitra Natarajan in our stand at the 9 maandenbeurs. She will be there on wednesday 26th in our stand at 08.P505.
She is HypnoBirthing Birth Educator HB, Infant Massage Instructor and HypnoMothering HypnoFertility!

HypnoBirthing Nederland & België

6 days 14 hours ago

En de 3 winnaars van de gratis kaartjes voor de 9-maandenbeurs 🥳🥳 zijn......

HypnoBirthing Nederland & België

1 week 17 hours ago

Wat zijn Nederland en België toch gezegend met het bestaan van de kraamzorg. Nergens ter wereld is de kraamtijd zo prettig geregeld als hier. Mede dankzij de kraamzorg kunnen moeders thuis bevallen of na hun (poli)klinische bevalling lekker snel naar huis.
Hoe kijk jij terug op jouw kraamhulp?

HypnoBirthing Nederland & België

Ga je naar de 9-maandenbeurs? Nog een hele goede reden om ons op te zoeken 😀
En je kunt, in bericht van zaterdag 1/2, nog tm komende maandag iemand taggen voor 2 gratis kaartjes!

Interessant artikel over de zin of onzin over bevalfilmpjes kijken. Ook als HypnoBirthing cursusleidsters hebben we het hier soms over en zijn de meningen verdeeld. Enerzijds geven de geboortefilmpjes uit de cursus vertrouwen, anderzijds zijn er vrouwen die dan het gevoel krijgen dat het moet gaan zoals op de filmpjes. Terwijl het maar korte stukjes zijn uit het hele geboorteproces en je niet kunt zien wat de vrouwen voelen. En, elke bevalling is uniek.

Wil je hier met ons over praten, kom dan naar de 9 maanden beurs waar we staan. We spreken je graag!

- Docent op Donderdag -
Vandaag een nieuwe collega uit Purmerend. Welkom Nathalie! Ze stelt zichzelf voor:
"Mijn naam is Nathalie, ik ben werkzaam als psycholoog begeleid vanuit mijn eigen praktijk Zachte Start Purmerend zwangeren middels de HypnoBirthing® methode. Tijdens mijn eigen twee zwangerschappen heb ik ervaren hoe HypnoBirthing® kan zorgen voor een prachtige geboorte ervaring zelfs als deze net anders loopt dan je van te voren misschien voor ogen had gezien. Ik gun alle ouders en baby's een zachte start en geloof dat HypnoBirthing® hier een prachtige methode voor is.

Extra: Mama coach, babygebaren docent, draagconsulent

website: www.zachtestart.nl

email: info@zachtestart.nl

HypnoBirthing Nederland & België

DINSDAG VERHALENDAG

Vandaag een partner ah woord 💝


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.