Gevoelenzo Coaching

Coaching

De oplossing voor datgene waar jij aan wil werken, ligt in jou zelf. Ergens in je bewuste of onbewuste geest, je gevoel of in je lichaam. Samen werken we aan de kern van het probleem en de zaken die maken dat je je doel tot nu toe nog niet bereikt hebt. Met behulp van verschillende technieken krijg je zowel begrip en inzicht als een daadwerkelijke verandering in je gevoel en gedrag.

Waarvoor

Doelen waar we aan kunnen werken zijn bijvoorbeeld rustiger in je hoofd worden, onzekerheid kwijt raken, leren ontspannen, blij met jezelf worden, een verlies of ervaring verwerken of angsten overwinnen. Dit zijn maar voorbeelden. Heb je iets waar je aan wil werken, laat het me weten en dan kijken we samen of ik wat voor je kan betekenen.

Gevoelenzo Coaching voor Angsten
Gevoelenzo Coaching voor Stress
Gevoelenzo Coaching voor Relatie en Gezin
Gevoelenzo Coaching voor Onzekerheid

Werkwijze

Gevoelenzo Coaching
Coaching

Ik ben opgeleid als therapeut, maar heb bewust besloten om de individuele begeleiding ‘coaching’ te noemen. Therapie valt onder zorg, maar ik ben geen zorgverlener. Kom je bij mij, dan neem je je eigen verantwoordelijkheid om aan jezelf te willen werken. Misschien omdat je het nodig hebt, maar vooral omdat je dit wil.

Gevoelenzo kennismaking
Gratis Kennismaking

Nadat je contact met mij hebt opgenomen, volgt een eerste kennismaking en bekijken we samen hoe we verder gaan. Aan deze eerste kennismaking zitten geen kosten verbonden.  Mocht je geen goed gevoel bij mij hebben, dan ben je vrij om niet verder te gaan met de sessie(s).

Wat we wel en niet doen

Ik plaats niet in hokjes en geef geen diagnoses. Ieder mens en ieder probleem is uniek. Wel kijken we samen naar welke methoden van coaching het beste bij jou passen. Ben je bijvoorbeeld een persoon die veel in beelden denkt? Ben je heel gevoelig? Ben je mentaal sterk? Ik gebruik technieken die bij jou en je situatie passen. Waarbij we als doel hebben dat je je goed gaat voelen op zowel geestelijk, lichamelijk en op emotioneel niveau.

Gevoelenzo Korte termijn
Korte termijn

De technieken die ik gebruik zijn effectief. Soms zijn er zelfs maar twee sessies nodig, soms duurt het langer. Gemiddeld tussen de twee en acht sessies. Je leert manieren om door te kunnen gaan en je weer goed te voelen, lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Tegelijkertijd werken we aan de oorzaak van je probleem. Zodat dit niet op dezelfde of op andere wijze weer terug komt.

Methodes

Ik pas de (combinatie van) methodes en technieken aan op wat voor persoon jij bent en met welke klachten of doelen je komt. Deze methodes worden naast en met elkaar gebruikt zodat we op alle fronten verandering teweeg kunnen brengen: verandering in je gedachten, zowel bewust als onbewust, verandering in je gevoel of emoties en indien nodig, verandering in je lichaam.

Pakketjes met ‘garantie’

Na de eerste sessie breng ik in kaart waar we aan kunnen werken om jouw doel te bereiken of op te lossen wat er bij jou speelt. Hier maak ik indien gewenst een pakketje van met een bepaald aantal sessies zodat je weet waar je aan toe bent.

Ben je niet tevreden na afloop, dan krijg je  je geld terug (zie algemene voorwaarden). En je kunt op ieder moment stoppen, dan betaal je slechts voor de sessies die je daadwerkelijk hebt gevolgd.

Hieronder een aantal voorbeelden van pakketten.

Stress / Burn-out

 • Zes sessies van maximaal 1,5 uur
 • Inclusief plan van aanpak en verslagen
 • Ondersteuning per email/telefoon
Prijs: €425,-

Angst kwijtraken

 • 3 sessies van maximaal 1,5 uur
 • Inclusief plan van aanpak en verslagen
 • Ondersteuning per email/telefoo
Prijs: €215,-

Onzekerheid

 • Zes sessies van maximaal 1,5 uur
 • Inclusief plan van aanpak en verslagen
 • Ondersteuning per email/telefoon
Prijs: €425,-

Relatiecoaching

 • 4 sessies samen, 3 sessies pp apart
 • Inclusief plan van aanpak en verslagen
 • Ondersteuning per email/telefoon
Prijs: €399,- pp

Kennismaken / vraag stellen

Heb je vragen, wil je overleggen of een gratis kennismakingsgesprek inplannen, neem dan gerust contact op via dit formulier. Je mag ook altijd even bellen, appen of mailen. Mijn telefoonnummer is  06 4750 2825 en email adres is chantal@gevoelenzo.nl. Coaching sessies geef ik in mijn praktijk in Oosterhout (Nijmegen-Noord). Het adres is Oude Groenestraat 6-176, 6678MB, Oosterhout.

  * Verplicht veld