Baby yoga

Babymassage met yoga

Wil jij de band met je baby nog meer versterken en samen met je kindje ontspannen en plezier hebben? Doe dan  de cursus Babymassage met yoga.  Centraal in deze cursus staat dat je afstemt op je baby en je eigen gevoel volgt. Hierdoor leer je je baby nog beter begrijpen en je eigen gevoel vertrouwen.

Massage en yoga

In deze cursus leer je het masseren van je baby af te wisselen met yoga oefeningen. Deze yoga oefeningen worden spelenderwijs gegeven, soms met liedjes en versjes. Het mooie van deze combinatie met massage is dat het voor nog meer verbinding zorgt, zowel tussen jou en je kindje als tussen je kindje en zijn of haar lijf. De afwisseling maakt dat baby’s deze vorm van massage met yoga leuk blijven vinden, ook als ze wat ouder worden.

Shantala en Westerse massage

Bij de massage gaan we uit van een holistische visie waarbij je zowel technieken uit de Indiase Shantala massage leert als uit de Westerse (vaak Zweedse) massage.

Effecten

Bevordert de hechting
Ontspannen voor je kindje en voor jou
Beter slapen
Betere groei
Bevordert de communicatie tussen jullie
Stimuleert het gevoel van eigenwaarde
Geeft vertrouwen
Krachtige stimulans voor alle zintuigen

Cursus

De cursus is voor mama’s, papa’s of andere verzorgers samen met een baby. Je kunt al starten met jonge baby’s (het kan zelfs al vanaf de geboorte), maar tot ongeveer de leeftijd dat ze gaan kruipen is het leuk om mee te doen.

Vanwege onze verhuizing naar Spanje, geef ik op dit moment alleen privé cursussen van vier lessen van ongeveer 1 uur. Dit doen we met Zoom zodat je lekker thuis kunt blijven met je kindje en vanuit je eigen huis kunt leren en oefenen samen met mij vanaf het scherm.

Mocht je interesse hebben, laat het me dan even weten. Mijn email adres is chantal@gevoelenzo.nl.

Privé cursus

Je kunt de cursus babymassage met yoga ook als privé cursus volgen bij mij in de praktijk in Oosterhout (bij Nijmegen-Noord) of bij jou thuis. Een privé cursus bestaat uit vier lessen van maximaal een uur. Als we het bij jou thuis doen, dan worden het twee langere lessen van maximaal twee uur, waarbij we verder oefenen op de pop wanneer het teveel wordt voor je kindje. Zo belasten we je baby niet, maar kun je toch oefenen en het later toepassen bij je baby.

Babymassage met yoga
85,-incl. BTW
HypnoBirthing®
  • 5 lessen
  • Inclusief lesmateriaal en flesje massage olie
  • een privé cursus kost € 175 (4 lessen)

Inschrijven / Vraag Stellen

    * Verplicht veld